Trots

op alle samenwerkingen van het Marketingloket.
Ontdek het werk dat ik doe.

Hier vind je een overzicht van diverse vragen waar ik, met veel plezier en enthousiasme, een antwoord op
heb gegeven. Kijk even rond om een idee te krijgen waar je mij allemaal voor kunt contacten.

Een trotse greep uit

mijn opdrachtgevers

Goed om van een ander te horen hoe ik werk

Wat ze zeggen over mij

"Zij werkt zelfstandig, ze is proactief en komt met goede ideeën."

“Nelien is echt een favoriete samenwerkingspartner. Zij werkt zelfstandig, ze is proactief en komt met goede ideeën. Ze stelt de goede vragen en kan dan vooruit. En vervolgens ben ik altijd blij met het resultaat. Ze voelt goed aan waar de essentie van de vraag zit en neemt vervolgens werk uit handen. Waarbij ze de afspraken nakomt, dus het ontzorgt enorm. Door haar creatieve blik weet ze tot slot ook te inspireren om een project, site, wat dan ook weer naar een nieuw level te trekken.”

Kirsten / Gemeente ‘s-Hertogenbosch
Concern strategie | Citymarketing

“Nelien vraagt door, net zo lang totdat je zelf weet wat je nu echt wil zeggen.”

“Nelien heeft me het inzicht gegeven dat tekst zo veel meer kan zeggen door de juiste toon te gebruiken. Ze gaf me de juiste woorden om het gevoel van Droombeeld in tekst te vangen! Nelien vraagt door, net zo lang totdat je zelf weet wat je nu echt wil zeggen.”

Sharon / Studio Droombeeld

"Nelien weet merkwaarden te vertalen in beeld en strategie."

“Nelien weet merkwaarden te vertalen in beeld en strategie. Met soms kleine maar altijd bruikbare tips hebben wij in korte tijd veel geleerd en een flinke stap vooruit gezet, zónder onze identiteit te verliezen. Daarnaast is Nelien een zeer prettige en professionele partner!”

Annemieke / Lowlander Beer Co.

"Ze kijkt verder dan alleen haar opdracht."

“Als je Nelien vraagt voor een project of andere opdracht dan kun je erop vertrouwen dat je vraag goed en vakkundig opgepakt wordt. Ze kijkt verder dan alleen haar opdracht. Ze kan goed luisteren, denkt mee, verplaatst zich snel in de organisatie. Bovenal is ze een heel fijne, lieve collega. Gewoon doen dus :)”

Simone / Servicebureau Kinderopvang
Strategische marketing & communicatie adviseur

"Ze goed hoofd en bijzaken van elkaar kan onderscheiden en daar door de tijd die ze heeft volledig benut."

“Het is erg fijn werken met Nelien, omdat ze goed hoofd en bijzaken van elkaar kan onderscheiden en daar door de tijd die ze heeft volledig benut. Tijdens mijn zwangerschapsverlof heb ik me daarom ook geen moment druk gemaakt of er in mijn afwezigheid wel werd gefocust op de juiste zaken. Nog fijner was, dat bij mijn terugkomst bleek, dat ze flinke stappen had weten te maken in het neerzetten van een social media- en emailstrategie.”

Lotte / Discovered
Manager Customer Growth

"Ze heeft een vlotte pen, werkt doeltreffend en pragmatisch, is down to Earth en Brabants gezellig!"

“Ik ben heel blij met het werk dat Nelien verricht heeft voor de webshop met educatieve producten van Cubiss. Ze heeft een vlotte pen, werkt doeltreffend en pragmatisch, is down to Earth en Brabants gezellig!”

Kirsten Sinke / Uitgever bij Cubiss

"Naast een scherpe pen heeft Nelien ook een scherpe geest."

“Nelien heeft een flinke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en herontwikkeling van de content voor de hernieuwde webshop van Cubiss. Naast een scherpe pen heeft Nelien ook een scherpe geest en denk ze op een constructieve en prettige manier goed mee. Fijn om met Nelien samen te werken en ik raad Nelien dan ook van harte aan voor dergelijke projecten.”

Sander / Cubiss

"Ze heeft kennis van zaken, is professioneel, begrijpt heel goed wat de wensen zijn en neemt uit handen wat afgesproken is."

“De samenwerking met Nelien is heel fijn, ontspannen en relaxed. Ze heeft kennis van zaken, is professioneel, begrijpt heel goed wat de wensen zijn en neemt uit handen wat afgesproken is. De lijnen zijn erg kort en dat werkt prettig.”

Maud / Kinderopvang Thuis

En, ben je overtuigd van de meerwaarde die ik je te bieden heb?

De koffie
staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag