Marketing en communicatiespecialist

Van april tot september aan de slag bij Opmaat Kinderopvang

Vraag

Ik ga met zwangerschapsverlof. Kun jij mijn werkzaamheden tijdelijk overnemen? Tijdens mijn verlof ga je aan de slag met de postionering van ons merk. Vanuit de fusie gaan onze kinderopvang en onderwijs samen verder onder één dak. 

antwoord

Ja, dat doe ik met plezier! Klinkt als een leerzame en interessante klus!

Tijdelijk marketing- & communicatiespecialist

Van april tot september 2023 ben ik voor 12 – 16 uur per week aan de slag gegaan als Marketing en Communicatie specialist bij Opmaat Kinderopvang in Tilburg. Tijdens die maanden heb ik mee mogen denken over- en werken aan de nieuwe positionering van Opmaat Kinderopvang én de Opmaat Groep (onderwijs). Met de ondersteuning van een bureau hebben we in de zomermaanden onderzoek gedaan naar een nieuwe naam, missie en visie en kernwaarden. Het fundament voor een nieuw merk. Voor mij een leerzaam en leuk project om een bijdrage aan te leveren.

En verder ging ik aan de slag met…

  • het organiseren van een ‘Kom werken bij’ speeddate event

  • het geven van marketing- en communicatieadvies aan collega’s en  kinderopvanglocaties (bijvoorbeeld over de werving van nieuwe kinderen of outdoor signing van de locatie)

  • het ontwikkelen (van tekst tot beeld) van flyers & posters

  • alle (interne en externe) communicatie van specifieke projecten

  • het interviewen van collega’s voor de werkenbij-pagina

  • het opstellen van een contentkalender én het maken van alle content voor de social media kanalen.

Nelien heeft ons Marketing & Communicatie team een aantal maanden versterkt (invulling zwangerschapsverlof). Na een eerdere fijne samenwerking een aantal jaar geleden, was voor ons duidelijk dat Nelien de perfecte persoon is om te vragen voor deze periode. Nelien weet zich vanaf moment één in te leven in de organisatie en ze pakt projecten met beide handen aan. Ze is een fijne sparringpartner, heeft een positieve en nuchtere kijk op dingen en komt snel met nieuwe ideeën en oplossingen. Zo heeft ze ons o.a. geholpen met social media content maken tot brainstormen over strategische vraagstukken. Het was fijn samenwerken met een enthousiaste, professionele én gezellige collega als Nelien!

Sophie

Online marketing en communicatie specialist, Opmaat Kinderopvang

Kun jij ook wel even een marketing- en communicatiespecialist gebruiken?

Bel Nelien 06 – 19 93 07 79

De koffie
staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via het formulier hiernaast een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag

6 + 12 =