Vijf maanden op de stoel
van een online marketeer

Servicebureau Kinderopvang

Vraag

Kun jij, voor twee dagen in de week, het zwangerschapsverlof van onze online marketeer invullen? Ja, dat doe ik graag. Een mooie opdracht om mijn kennis en ervaring van online markeing in kwijt te kunnen en zelf nog heel veel bij te leren.

antwoord

Met veel plezier heb ik in het M&C team meegedraaid en ben ik met de alle websites van het Servicebureau Kinderopvang aan de slag gegaan. Ik heb deze kunnen vullen met nieuwe unieke content, bugs opgelost en structuur aangebracht in de social media kanalen.

Van het aansturen van de webbouwer tot het maken van content

Van juni tot en met oktober 2019 heb ik, binnen een top M&C team, op de stoel van een online marketeer gezeten bij het Servicebureau Kinderopvang in Tilburg. Het servicebureau ondersteunt meer dan 60 kinderopvanglocaties verdeeld over 7 merken in Tilburg en regio Eindhoven. Oftewel, heel wat websites en locatiepagina’s om te onderhouden.

Etalage_offline verleiden

Wat ik in die maanden
zoal heb gedaan:

 

  • Regulier websitebeheer 100% 100%
  • Optimaliseren van webpagina’s voor een betere gebruikerservaring en SEO 80% 80%
  • Binnen de mogelijkheden van het CMS de pagina’s aantrekkelijk vormgeven 60% 60%
  • Afstemming met de webbouwer en online bureau 40% 40%
  • Het schrijven van blogs & maken van content voor alle social media kanalen 80% 80%

“Dank je wel Nelien, ik ben heel blij dat jij mij hebt vervangen gedurende mijn verlof. En mijn collega’s zeker ook! Nu op naar nieuwe feestjes, waar je jouw kennis, kunde, enthousiasme en gezelligheid weer in kunt zetten. Succes en tot ziens!”

Nikita | Online Marketeer

Servicebureau Kinderopvang

Meer weten?

Bel Nelien 06 – 19 93 07 79 

 

Nieuwsgierig
naar meer?

De koffie
staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag