Een online event organiseren, doen we!

Regio Noordoost Brabant

Vraag

Elk jaar organiseert de projectgroep waar ik onderdeel van uitmaak de Regioconferentie klimaatadaptatie. Altijd komen we fysiek bijeen om elkaar te informeren, inspireren en netwerken. Dit jaar mogen we niet fysiek bijelkaar komen, maken jullie er een online bijeenkomst van?

antwoord

Dat lukte ons! We verdiepten ons in de mogelijkheden van Teams, Zoom, Skyp, Mural, Hopin, Menti en ga zo maar door. We organiseerden een aantrekkelijk programma met veel interactie verdeeld over twee ochtenden. De reacties waren positief; dit gaan we vaker doen.

Normaal altijd fysiek, maar nu door omstandigheden, omgetoverd in een online event: de Klimaat2daagse. Wanneer je jaar in, jaar uit met succes een fysieke bijeenkomst organiseerd, is het best even spannend wanneer je door omstandigheden de knoop moet doorhakken om voor een online evenement te gaan. Lezingen bouw je om tot webinar, meningen ophalen kan via Mentimeter, maar netwerken ‘even iemand aanspreken in de pauze’ is toch een stuk lastiger. Maar het lukte ons.

De ingrediënten voor een succesvol online event:
inspirerende sprekers,
voor ieder wat wils,
eenvoudig kunnen deelnemen, dynamische & interactieve sessies, netwerktijd in
break-out rooms
en FUN.

Niemand wil 4 uur lang achter een scherm zitten, neem voldoende breaks op in het programma. En denk aan andere mogelijkheden om kennis te delen; maak een podcast. Luister wanneer het jou uitkomt.

Meer weten?

Bel Nelien 06 – 19 93 07 79

 

Nieuwsgierig
naar meer?

De koffie
staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag