Doelgericht
e-mailen

Emons Group

Vraag

Van prospect tot klant; we hebben in iedere fase andere informatie die we willen delen. Kun jij onze e-mailmarketing inrichten? De verschillende mails schrijven en de flow en triggers instellen? Oh en nog een vraag, kun je een contentkalender voor ons opzetten?

antwoord

Ik heb de complete e-mailmarketingflow van Emons ingericht in Mailchimp. Ook heb ik een contentkalender opgeleverd. Eenvoudig in Excel zodat zij zelf wijzigingen kunnen doorvoeren. 

De juiste e-mail op het juiste moment

Voor de Emons Group (weer een hele andere tak van sport; transport en logistiek) ben ik aan de slag gegaan met e-mailmarketing. Ingewikkeld is het vaak niet. Helemaal niet wanneer je met Mailchimp werkt. Tijd kost het wel. Maar wanneer alles in Mailchimp goed ingesteld staat, de flow automatisch gaat, houd je juist tijd over.

Voor Emons heb ik alle bestaande mails herschreven, opgemaakt in Mailchimp en gekoppeld aan een trigger. In dit geval de klantreis. Van prospect tot klant doorloop je bij Emons verschillende stappen. Wanneer in Mailchimp een seintje binnenkomt over de fase waarin de klant zich bevindt, wordt de juiste mail op het juiste moment naar de juiste persoon gestuurd. Handig. En alle mails uiteraard in Emons huisstijl.

Ingewikkeld is het niet. Tijd kost het wel. Maar wanneer alles in Mailchimp goed ingesteld staat, houd je juist tijd over. 

Handig, zo’n contentkalender

Naast het inrichten van de e-mailmarketing van de Emons Group ben ik aan de slag gegaan met het opstellen van een contentkalender. Een handig overzicht met daarin alle content voor de verschillende contentkanalen. Dit helpt het team van Emons tijdig berichten te maken, te plannen en publiceren. Wanneer ik een contentkalender voor je maak, benoem ik alle mogelijke aanhaakmomenten. Zodat je die in ieder geval in beeld hebt. Daarnaast heb ik deze kalender ook weer opgeleverd in Excel zodat het team van Emons hier eenvoudig zelf berichten in kan wijzigen, plannen of schrappen.

Meer weten?

Bel direct Nelien (06 – 19 93 07 79)

 

Nieuwsgierig
naar meer?

De koffie
staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag