Tijdelijk (merk) marketeer

3 maanden bij Uitgeverij Malmberg

Vraag

Onze collega heeft een nieuwe baan gevonden, kun jij -totdat we een nieuwe collega hebben gevonden- haar werkzaamheden voortzetten?

antwoord

Ja, tuurlijk! Leuk om, na mijn werkzaamheden voor Bibliotheek Midden Brabant, weer met boeken en lezen aan de slag te gaan.

even tijdelijk aan de slag
als marketeer basisonderwijs a.i. bij malmberg.
meedraaien, meedenken & Alle ballen in de lucht houden.

In de maanden februari tot begin mei heb ik met veel plezier tijdelijk invulling gegeven aan de werkzaamheden van de merkmarketeer basisonderwijs bij Malmberg.

Enerzijds het gewoonweg meedraaien in het team, het oppakken van alle doorlopende werkzaamheden, het beantwoorden van vragen en geven van advies. Kortom, alle ballen in de lucht houden.

En anderzijds ben ik aan de slag gegaan met het opzetten en uitzetten van een onderzoek tot het organiseren van de opnames van een nieuw productwebinar.

“Bedankt Nelien! Jouw inzet en mentaliteit zijn om te zoenen :-)”

“Ik ben blij dat Nelien tijd had om bij ons aan de slag te gaan. Naast dat ze een leuke collega is om mee te werken, is ze zeer deskundig en leeft zich snel in. Ze is betrouwbaar, communicatief vaardig en pakt door. Het is een feest om met Nelien te werken!”

Mirjam
Uitgeverij Malmberg

Tijdelijk een marketeer nodig?

Bel Nelien 06 – 19 93 07 79 

 

Nieuwsgierig
naar meer?

De koffie
staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via het formulier hiernaast een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag

15 + 8 =