Kan het iets meer water- en klimaatbewust?

Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Vraag

Sinds december 2017 voer ik diverse on- en offline marketing- en communicatie werkzaamheden uit in het kader van water- en klimaatbewustzijn voor het cluster ‘Stadsontwikkeling’ van de Gemeente ‘s-Hertogenbosch. 

antwoord

Ik vind het tof om het bewustzijn van mijn stad, Den Bosch, op het gebied van water en klimaat te mogen vergroten. Ondertussen heb ik mee mogen schrijven aan beleid, diverse regentonnenacties mogen organiseren en heb ik denbosch.nl mogen bouwen. 

Het cluster ‘Stadsontwikkeling’ van de gemeente ’s-Hertogenbosch ondersteun ik met diverse marketing- en communicatie werkzaamheden.

Op mijn to do-lijst voor de Gemeente ‘s-Hertogenbosch:

1. Het schrijven, coördineren en uitvoeren van een campagne- communicatieplan voor Waardevol Water.

2. Begin 2019 organiseerde ik deelname namens de gemeente aan de Tuinbeurs in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

3. Van a tot z coördineer en organiseer ik elk half jaar een regentonnenactie. Alle on- en offline communicatie, afstemming met samenwerkingspartners, controle en evaluatie neem ik voor mijn rekening.

  Animatie, social media, contentmarketing

  “Voor gemeente ’s-Hertogenbosch heb je een belangrijke bijdrage geleverd aan de opzet en uitvoering van klimaatbewustzijn.”

  “Ik ervaar je als een enthousiaste, eerlijke en bekwame kracht die hands on wil helpen. Niet blijven hangen in overleggen of plannen maken maar aanpakken en uitvoeren!

  Dat heeft ons in de uitvoering van onze doelen bij de communicatie van Klimaatbewustzijn vooruitgeholpen.

  Je maakt zaken expliciet: zoals bij de benoeming van de meerwaarde van een “campagne team”.  Je bent vriendelijk en behulpzaam. Planmatig, gestructureerd en secuur. En niet onbelangrijk efficiënt.”

  Martine | Gemeente ‘s-Hertogenbosch

  Regentonnenactie 's-Hertogenbosch

  Denken én doen. Van A tot Z. 

  Meer weten?

  Bel Nelien 06 – 19 93 07 79 

   

  Nieuwsgierig
  naar meer?

  De koffie
  staat klaar

  Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

  Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

  stel mij een vraag