Vraag

Hey Nelien, ik kom er alleen niet helemaal uit. Ik doe dingen, maar de samenhang ontbreekt. Wil jij eens met mij meedenken & meekijken? 

antwoord

Ik bereid mijn afspraken altijd goed voor. Zodat we een inhoudelijk gesprek kunnen voeren en ik mijn bevindingen al gelijk met je kan delen. Vaak werk ik ze ook nog even uit, zodat jij gelijk aan de slag kunt. Cris is gelijk met haar website, nieuwsbrief en social media aan de slag gegaan. En weet nu hoe ze haar middelen doelgericht in kan zetten.

Gewoon even sparren over je bedrijf en al je plannen, wensen en uitdagingen is soms best fijn.

Het levert je in de meeste gevallen nieuwe ideeën en inzichten op én het is een manier om je eigen plannen te toetsen. Cris Immers schakelde Het Marketingloket in om te sparren over haar diëtistenpraktijk Samen met Cris.

Hap voor hap
Samen met Cris op de kaart zetten.

 

“Wat voor mij werkt is dat ik bij Nelien ook terecht kan met gerichte (kleinere) vragen. Ze maakt een persoonlijk advies dat makkelijk in de praktijk te brengen is. Wat voor mij soms lastige onderwerpen zijn maakt Nelien makkelijk. Hierdoor heb ik in korte tijd al goede resultaten van haar advies.”

Cris, Samen met Cris

Voorafgaand beantwoordde Cris een aantal vragen om de uitgangspunten van haar bedrijf helder te krijgen. Ik analyseerde ondertussen al haar on- en offline uitingen. Dit alles bracht enkele inzichten en simpele acties waar Cris direct mee aan de slag kon op het gebied van social media, haar website (SEO) en nieuwsbrief. Effectief, doelgericht en mét aandacht voor haar ambities, wensen en mogelijkheden.

P.S. En daarnaast heb ik Cris zo en nu en dan ook al mogen helpen met fotografie voor haar website en blog.

Meer weten?

Bel Nelien 06 – 19 93 07 79 

 

Nieuwsgierig
naar meer?

De koffie
staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag