Online marketeer
visitdenbosch.nl

Citymarketing Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Vraag

“Hoi Nelien, we zoeken voor een periode van 6 maanden een online marketeer voor visitdenbosch.nl (Citymarketing platform van de Gemeente ‘s-Hertogenbosch). Is dit iets voor jou?”

antwoord

Met veel plezier heb ik mijn bijdrage geleverd aan de (door)ontwikkeling van visitdenbosch.nl. Het is ontzettend tof om te zien dat mijn werk heeft bijgedragen aan een groei in bezoekersaantallen, uitbreiding van functionaliteiten, volgers & vind-ik-leuks.

Uiteindelijk bleef het niet bij 6 maanden, maar heb ik bijna 1 jaar voor Gemeente ‘s-Hertogenbosch gewerkt aan visitdenbosch.nl. En daarna nog bijna 6 maanden bij Den Bosch Partners.

Wat ik in die 6 maanden
als online marketeer voor visitdenbosch.nl
zoal heb gedaan:

 • Ontwikkelen van nieuwe contentpagina’s
  Van het inventariseren van relevante onderwerpen, het schrijven van teksten (gebruiks- en SEO-vriendelijk), zoeken van passende beelden tot het volledig opmaken van pagina’s in het CMS.
 • Optimaliseren van visitdenbosch.nl voor SEO
  Monitoren van de SEO posities en optimaliseren van de verschillende pagina’s (van het verbeteren van content en meta titels tot aanpassen ALT tags en linkbuilding) om de gewenste SEO posities (KPI’s) te behalen.
 • Schakelen met webbouwer
  Regelmatig contact met de webbouwer om bugs op te lossen en de technische kant van het platform te blijven ontwikkelen.
 • Contact met stakeholders in de stad
  Regelmatig contact met stakeholders in de stad over het aanmaken van evenementen en locaties in de module.
 • Implementeren meertaligheid | Welcome in Den Bosch | Willkommen in Den Bosch
  Op basis van de Nederlandstalige pagina’s hebben we de Engelstalige- en Duitstalige website gebouwd. Ik schakelde met het vertaalbureau en heb alle pagina’s (SEO geoptimaliseerd) gebouwd.
 • Beheren van de social kanalen
  Creëren van content en beheren van het Facebook en Instagram account van visitdenbosch.nl.

“Nelien ‘voelt’ daardoor als een collega
waarop je kunt bouwen en vertrouwen”

“De afdeling citymarketing van gemeente ‘s-Hertogenbosch zocht in de transitie naar Den Bosch Partners tijdelijk een online marketeer voor Visitdenbosch.nl. Dé Citymarketing website van ‘s-Hertogenbosch die op 1 januari 2021 gelanceerd werd. Hierbij maakte Nelien deel uit van een intern projectteam waarin wekelijks besproken werd hoe deze website te optimaliseren ten einde zo veel mogelijk bezoekers te trekken.
Hierbij heb ik genoten van haar all round kennis, pro-actieve houding (zelf aandragen of zoeken van oplossingen), positieve energie, goede dosis relativeringsvermogen en betrokkenheid. Nelien ‘voelt’ daardoor als een collega waarop je kunt bouwen en vertrouwen ook in het contact met externe leveranciers.”

Nathalie / Gemeente ‘s-Hertogenbosch
Coördinator Citymarketing & Toerisme a.i.

“Het is ontzettend tof om te zien dat mijn werk heeft bijgedragen aan een groei in bezoekersaantallen, uitbreiding van functionaliteiten, volgers & vind-ik-leuks.”

Meer weten?

Bel Nelien 06 – 19 93 07 79 

 

Nieuwsgierig
naar meer?

De koffie
staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag