Héél veel SEO!

Cubiss

Vraag

Van Cubiss kreeg ik niet 1 maar 2 vragen: Het schrijven van een SEO plan van aanpak voor de huidige website. En ondersteunen bij de nieuw te ontwikkelen webshop; zowel het meedenken tijdens het ontwerpproces als het concreet schrijven van nieuwe teksten. 

antwoord

Aan het einde van mijn opdracht heb ik drie documenten over SEO opgeleverd. Inhoudelijke adviezen, maar ook advies over vervolgstappen. Voor de webshop heb ik tijdens de ontwikkelfase mijn online kennis en ervaring gedeeld en de benodigde productteksten opgeleverd.

Van Cubiss kreeg ik niet 1 maar 2 vragen

In het najaar van 2019 heb ik twee opdrachten uitgevoerd voor Cubiss in Tilburg. Cubiss ondersteunt organisaties die zich bezighouden met vraagstukken rondom lezen, leren en informeren. Denk aan het onderwijs, organisaties in het sociaal domein en bibliotheken.

SEO rapport
SEO checklist

Heel veel seo…

SEO heeft de laatste tijd binnen Cubiss op een laag pitje gestaan. Ik ben aan de slag gegaan met het opstellen van een praktisch SEO-advies en heb dit vertaald in een aantal documenten:

1. SEO document met SEO-trends voor 2020, advies voor geschikte zoekwoorden,
SEO-mogelijkheden binnen het huidige CMS en praktische SEO tips.

2. SEO schrijfwijzer voor iedereen binnen Cubiss die online teksten gaat schrijven.
Nu het eenmaal op orde is, is het fijn het zo te houden.

3. SEO checklist gebruik je om te checken of je tekst SEO-proof is.
Leg deze checklist naast je werk en controleer of je aan alle punten hebt gedacht.

Ondersteuning webshop

Enerzijds het meedenken over functionele, technische en ontwerp aspecten en anderzijds het concreet opleveren van nieuwe content voor de webshop.

“Nelien heeft een flinke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en herontwikkeling van de content voor de hernieuwde webshop van Cubiss. Naast een scherpe pen heeft Nelien ook een scherpe geest en denk ze op een constructieve en prettige manier goed mee. Fijn om met Nelien samen te werken en ik raad Nelien dan ook van harte aan voor dergelijke projecten.”

Sander

Cubiss

Meer weten?

Bel Nelien 06 – 19 93 07 79 

 

Nieuwsgierig
naar meer?

De koffie
staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag