Kruip in de huid
van een avatar

Data Tour Den Bosch Dataweek

Vraag

In het kader van de Den Bosch Dataweek maken we een ‘Den Bosch Data Stad – Data Route’ door de stad. Voor deze app worden verschillende teksten aangeleverd; breng jij ze allemaal in lijn in qua tone of voice en maak je ze geschikt voor onze avatar Johnny Bosch? Johnny is onze gids en inzetbaar via augmented reality. 

antwoord

Ik ontving ongeveer dertig verschillende teksten en ging aan de slag. Ik maakte ze geschikt voor de app en voor de avatar. Ik herschreef ze naar gesproken- en informatieve ‘meer informatie’ tekst.

Den Bosch Data Route

Ik legde avatar Johnny de woorden in zijn mond.

Johnny avatar

Johhny is de augmented reality gids in de Data Route App van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Hij neemt je mee op pad langs diverse data hotspots in de gemeente. Bij elke hotspot vertelt Johnny je een verhaal en kun je verder klikken voor meer informatie. Ik legde de woorden bij Johnny in zijn mond (en leerde hem enkele grappen voor onderweg) en werkte alle informele ‘lees meer’ teksten uit. De Data Route leg je af met je mobiel in je hand, dus ik ging voor kort, helder en krachtige tekst. 

Meer weten?

Bel Nelien 06 – 19 93 07 79 

 

Nieuwsgierig
naar meer?

De koffie
staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag