Een Baanbrekers glossy maken

Een uniek magazine voor รฉn van alle medewerkers

Vraag

We willen dit jaar een eigen Glossy maken. Een mooi magazine met daarin alle hoogtepunten van 2023. Een afwisseling van mooie verhalen, interviews, mooie beelden etc. etc. Is dit iets waar jij ons bij kunt helpen?

antwoord

Wat tof! Ja, daar kan ik zeker bij helpen. Wanneer we kiezen voor een tool waarmee ik online het magazine kan maken, kan ik het volledige project ‘van indeling tot vormgeving’ oppakken.

Maak een glossy!

๐—ฌ๐—ฒ๐˜€, ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜‚๐—ธ๐˜!

Alle hoogtepunten van 2023 zijn gebundeld in een mooi Baanbrekers jaarmagazine. We hebben gekozen voor een geniet exemplaar van 48 pagina’s (excl. cover in hoogglans – hoe glossier the beter) met veel mooie verhalen, interviews en foto’s.ย 

Mijn ervaring rondom het maken van dit magazine deel ik hier graag met je:

๐—•๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ

Ok. Begin nog eerder. Wij (het magazine heb ik gemaakt met de hulp van een collega)ย hebben het in 3 maanden gedaan: we zijn in september gestart en eind november hebben we het magazine aangeleverd voor productie (48 paginaโ€™s). Het kan, maar is flink doorwerken. Nou hebben wij alles zelf gedaan: van het bepalen van de indeling van het magazine, het houden van interviews, afstemmen van input met teamleiders, alles wel 6x keer lezen tot aan de vormgeving. Dus begin misschien nog eerder.

 

๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ

Jij hebt het eindresultaat voor ogen. Zij niet. Wij merkten dat het echt helpt wanneer je heel praktisch kant-en-klare ideeรซn voordraagt. En ben flexibel. Werkt idee A niet, ga voor B, C of D. Blijf niet vasthouden aan iets dat niet werkt, maar ga voor de flow.

 

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป

Het is iets van en voor iedereen. Dus wij hebben niet de neiging gehad om alle input die we van collegaโ€™s hebben ontvangen strikt te redigeren. Ik geloof niet dat het resultaat daar beter van wordt. Het zijn juist de woorden die collegaโ€™s kiezen, de fotoโ€™s die ze zelf aanleveren die het magazine voor en van iedereen maken. Zorg voor een mooie vormgeving zodat ze met trots hun eigen woorden teruglezen.

En have vooral fun! Alle interviews en gesprekken. Het was zo leuk om te doen. Iedereen is enthousiast en heeft zoveel te vertellenโ€ฆ We hebben genoeg content voor nog 6 edities ๐Ÿ˜‰

(Oh, en niet vergeten -ik ga er nu mee aan de slag- om na te denken over hergebruik van alle content. Uiteraard met toestemming. Verhalen uit het magazine kunnen misschien -in een iets andere variant- mooie content zijn voor je website of socials. Win-win!)

Ook een glossy? Of toch liever mat?

Bel Nelien 06 – 19 93 07 79

De koffie
staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen?ย Laat dan gerust van je horen. Stuur via het formulier hiernaast een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk.ย 

stel mij een vraag

8 + 6 =