Een praktisch communicatieplan
om af te koppelen

Met elkaar voor Mekaar + Regio Noordoost Brabant

Vraag

Schrijf een ‘hands-on’ communicatieplan voor de werkgroep ‘communicatie’ van het burgerinitiatief Met Elkaar Voor Mekaar voor het afkoppelen van woningen (achtertuin) in Sint-Michielsgestel.

antwoord

Het plan is opgeleverd. De werkgroep kan van start. Het projectplan is ingediend en subsidie is aangevraagd. Het project ‘afkoppelen in Sint-Michielsgestel’ duurt heel 2020 en 2021.

Zoveel mogelijk woningen aan de achterzijde (achtertuin) afkoppelen van het riool. Een wens van veel gemeenten. Woningen die zijn afgekoppeld en regenwater op een andere manier opvangen/ bergen op eigen terrein (denk aan een regenton of vijver in de tuin) ontlasten het riool. Het riool is zo beter bestand tegen hevige regenbuien waardoor de kans op een overstroming afneemt. En dat is fijn voor ons allemaal. Want liever droge dan natte voeten, toch?

afkoppelen

Het plan gaat onder andere in op de doelgroep, aanpak, middelenmix tot planning en begroting van de totale campagne.

Online copywriting

Een aanpak waarbij we stap voor stap, op gerichte momenten, met bewust gekozen communicatiemiddelen, de doelgroep meenemen; van enthousiasmeren voor de plannen, informeren over het proces tot het zetten van een handtekening en het bieden van hulp bij het aanvragen van subsidie. Geen abstract en uitgebreid plan, maar een praktisch en werkbaar communicatieplan waar de werkgroep direct mee aan de slag kan.

Meer weten?

Bel Nelien 06 – 19 93 07 79 

 

Nieuwsgierig
naar meer?

De koffie
staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag