Chocolade met een missie

Je hebt eerder kunnen lezen dat ik vind dat we alles wat we kunnen vieren, moeten vieren. Kleine en grote mijlpalen verdienen het om even bij stil te staan. Het liefst met iets lekkers. En unieks.

De oplevering van de website van Kinderopvang Thuis was zo’n moment om te vieren. Eerst gestart met onderzoek om te komen tot onder andere passende merkwaarden en positionering. En die vertaald naar de vormgeving en invulling van de website. 

Terug naar het vieren. Ik vind het leuk om feestjes te vieren. Dit was er dus ook een. Voor het team van Kinderopvang Thuis heb ik een speciale Kinderopvang Thuis-wikkel gemaakt bij Tony’s chocolonely. Uniek, er bestaan maar drie van deze unieke chocoladerepen. Een leuk en lekker cadeau (wie wordt er nu niet blij van chocolade?) waarmee je ook nog een mooie missie steunt. 

Feest! Het Marketingloket 2 jaar!

Lang zal ze leven!
Lang zal ze leven!
Hoera! 
Het Marketingloket bestaat 2 jaar!

Ik begon met ‘ik ga het doen, ik wil het doen en zie het wel’. Mocht het niet lukken, heb ik het in ieder geval geprobeerd. Maar zie hier, al 2 jaar elke dag in de weer met mooie marketing en communicatie opdrachten én ondernemen. Ik ben nieuwsgierig en leergierig en merk dat ik het ondernemersavontuur met veel plezier beleef. Van eerste factuur tot het bijschaven van mijn ondernemersplannen – ik leer van elke stap.

Ik omarm de afwisseling van opdrachten en opdrachtgevers. Elke keer is het anders; de uitdaging, de aanpak, de omgeving waar ik terecht kom met weer allemaal nieuwe mensen om mij heen. Ik merk dat dat me scherp houd, dat het bij me past en keer op keer mijn enthousiasme doet oplaaien. 

Er zijn nog zoveel mooie opdrachten om op te pakken. Nog zoveel kansen en uitdagingen die ik aan wil gaat met Het Marketingloket. Ik ben nog lang niet klaar. Dus ik ga uiteraard nog even door. 

Feestje: 6 maanden ondernemen | Het Marketingloket

Feest! 

Omdat ik van mening ben dat je alles moet vieren wat je maar kunt vieren, vier ik vandaag mijn 6-maanden-ondernemer-feestje! Ook al ben ik er nog lang niet, toch een inimini mijlpaal!

Ik houd van beeld. Dus ik heb een overzicht gemaakt van mijn eerste zes maanden als ondernemer aan de hand van foto’s. Klik, bekijk & krijg een inkijkje in 6 maanden Marketingloket!

Groet, Het Marketingloket, Nelien