Lang zal ze leven!
Lang zal ze leven!
Hoera! 
Het Marketingloket bestaat 2 jaar!

Ik begon met ‘ik ga het doen, ik wil het doen en zie het wel’. Mocht het niet lukken, heb ik het in ieder geval geprobeerd. Maar zie hier, al 2 jaar elke dag in de weer met mooie marketing en communicatie opdrachten én ondernemen. Ik ben nieuwsgierig en leergierig en merk dat ik het ondernemersavontuur met veel plezier beleef. Van eerste factuur tot het bijschaven van mijn ondernemersplannen – ik leer van elke stap.

Ik omarm de afwisseling van opdrachten en opdrachtgevers. Elke keer is het anders; de uitdaging, de aanpak, de omgeving waar ik terecht kom met weer allemaal nieuwe mensen om mij heen. Ik merk dat dat me scherp houd, dat het bij me past en keer op keer mijn enthousiasme doet oplaaien. 

Er zijn nog zoveel mooie opdrachten om op te pakken. Nog zoveel kansen en uitdagingen die ik aan wil gaat met Het Marketingloket. Ik ben nog lang niet klaar. Dus ik ga uiteraard nog even door.