Het duurt toch langer dan verwacht voordat de marcom vacature van jouw team is ingevuld, er ligt een enorme berg werk die echt voor de vakantie nog weggewerkt moet worden, de klussen stapelen zich simpelweg op; allemaal  geldige redenen om tijdelijk een marketeer in te huren. Maar niet alleen dat. Wanneer je mij tijdelijk als marketeer inhuurt (interim), ben ik er niet alleen om de werkdruk te verlagen, maar lever ik graag een beetje extra. 

Ik geef je dan ook graag drie redenen waarom een marketeer inhuren (interim) gewoonweg een goed idee is:

1. Je haalt nieuwe kennis in huis (en die draag ik over aan jouw team!)
Met iemand van buitenaf inhuren, haal je niet alleen extra handjes, maar ook extra kennis in huis. In mijn geval 20+ jaar marketing- en communicatie kennis en ervaring. Die deel ik graag met jouw team. Dus zodra mijn werk er weer op zit, heb ik niet alleen een stapel werk weggewerkt, maar is ook jouw team weer een stukje wijzer. 

2. De frisse blik van een marketeer inhuren
De ‘waan van de dag’ kennen we allemaal. Je werk doen op de automatische piloot (omdat je het nou eenmaal altijd al zo doet) kennen we ook allemaal. Dan kan het fijn zijn wanneer ik een tijdje in je team meedraai. Ik kom op veel plekken. Zie en hoor veel. Vaak signaleer ik dan ook dingen die slimmer of anders kunnen (of zie nieuwe kansen). Ik bespreek ze graag met je, zodat jullie daar -als team- weer profijt van hebben. Ongevraagd advies noem ik dat. Krijg je helemaal gratis.

3. Soms krijg je dingen als externe makkelijker voor elkaar
En ja, het is vaak zo; als externe krijg je soms dingen sneller of makkelijker voor elkaar. Dus een marketeer inhuren om aan een specifiek project deel te nemen of dat lastige advies te laten schrijven voor het MT is helemaal zo raar nog niet. Ik ben toch een stukje onafhankelijker, heb geen geschiedenis met de organisatie of ben onbekend met ‘hoe de lijntjes hier lopen’. Soms best handig. 

Mij als markteer inhuren (interim) start met een kop koffie 

Een klik is belangrijk, helemaal wanneer ik een paar maanden binnen jullie organisatie aan de slag ga. Dus laten we starten met een kop koffie en kijken of er een wederzijdse klik is. We bespreken jouw wensen en mijn mogelijkheden. Hebben we een klik? Dan stel ik graag een vrijblijvende offerte voor je op. Is die akkoord? Dan gaan we snel samen van start. 

Bel of mail mij gerust. Fijne dag!
Nelien

Nelien_Marketingadviseur inhuren