Interim marketingadviseur
Den Bosch

Ervaren, bevlogen, betrokken & Brabants gezellig

Nelien van Het Marketingloket aan het werk

Ik ben interim marketingadviseur, tijdelijk jouw marketing-project-manager of marketeer; net wat jij op dit moment nodig hebt!

Interim marketeer 
Den Bosch

Zoek je een groots & meeslepend marketingbureau in Den Bosch? Dan kun je gelijk stoppen met lezen en wegklikken. Want dat is Het Marketingloket niet.

Bij het Marketingloket krijg je mij, Nelien. Ik ben een ervaren, bevlogen en betrokken interim marketingadviseur. Of marketingmanager, marketingprojectleider; net wat jij zoekt. 

In welke rol dan ook; ik ben jouw vliegende keep. Tijdelijk even extra handjes nodig op jouw afdeling – je mag mij bellen, een project wat maar op de plank blijft liggen en nu echt eens opgepakt moet worden – je mag mij bellen, duurt het invullen van de vacature op jullie afdeling langer dan gedacht – je mag mij bellen

Met +20 jaar ervaring help ik jou efficiënt en doelgericht uit de brand. Wanneer ik de ruimte krijg, inspireer ik daarbij graag mijn tijdeljke collega’s zodat ik -wanneer ik afscheid neem- niet alleen mijn opdracht heb afgerond maar nét wat meer bij jullie achterlaat.

Koffie drinken om kennis te maken? Dat kan altijd! Dus los van of je nu direct een opdracht voor mij hebt, mail me gerust om iets in te plannen. 

Mail of bel mij gerust (06-19930779)

Tot ziens!
Nelien

 

Voeg met 1 klik +20 jaar marketingervaring toe aan jouw team!

Ik ben jouw interim marketingadviseur in Den Bosch e.o.

Offline verleiden

Inhuur | Interim | Tijdelijk

Een collega langdurig afwezig? Tijdelijk extra bergen werk te verzetten? Een externe marketingprojectleider met ervaring én een frisse blik nodig?

Huur mij in en voeg tijdelijk 20 jaar marketingkennis en -ervaring
(+ Brabantse gezelligheid) toe aan jouw marketingteam!

Offline verleiden

Of zoek je iemand voor een specifieke klus

De klantreis voor jouw organisatie eens goed in kaart brengen? Jouw marketigmix eens opschudden? Of campagne opzetten?

Er zijn van die klussen die altijd blijven liggen. Ik ben er om in die klus mijn tanden te zetten. Van onderzoek tot adviesrapport, ik ga ervoor.

Interim marketingadviseur Den Bosch

"Nelien voelt goed aan waar de essentie van de vraag zit"

“Nelien is echt een favoriete samenwerkingspartner. Zij werkt zelfstandig, ze is proactief en komt met goede ideeën. Ze stelt de goede vragen en kan dan vooruit. En vervolgens ben ik altijd blij met het resultaat. Ze voelt goed aan waar de essentie van de vraag zit en neemt vervolgens werk uit handen. Waarbij ze de afspraken nakomt, dus het ontzorgt enorm. Door haar creatieve blik weet ze tot slot ook te inspireren om een project, site, wat dan ook weer naar een nieuw level te trekken.”

 

Kirsten / Gemeente ‘s-Hertogenbosch
Concern strategie | Citymarketing

"Nelien kijkt verder dan alleen haar opdracht"

“Als je Nelien vraagt voor een project of andere opdracht dan kun je erop vertrouwen dat je vraag goed en vakkundig opgepakt wordt. Ze kijkt verder dan alleen haar opdracht. Ze kan goed luisteren, denkt mee, verplaatst zich snel in de organisatie. Bovenal is ze een heel fijne, lieve collega. Gewoon doen dus :)”

Simone / Servicebureau Kinderopvang
Strategisch marketing & communicatie adviseur

"Naast een scherpe pen heeft Nelien ook een scherpe geest en denk ze op een constructieve en prettige manier goed mee"

“Nelien heeft een flinke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en herontwikkeling van de content voor de hernieuwde webshop van Cubiss. Naast een scherpe pen heeft Nelien ook een scherpe geest en denk ze op een constructieve en prettige manier goed mee. Fijn om met Nelien samen te werken en ik raad Nelien dan ook van harte aan voor dergelijke projecten.”

Sander / Cubiss

Hier draaide ik al eens mee:

Nelien_Marketingadviseur inhuren

Je krijgt dit

Wanneer je samenwerkt met Nelien

  • Een betrokken & deskundige tijdelijke collega 100% 100%
  • Bla bla bla & moeilijke woorden 0% 0%
  • Een fikse dosis creativiteit 100% 100%
  • Flexibiliteit 100% 100%

De koffie staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij. Drinken we snel een ‘bekske leut’ in de stad.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag

8 + 5 =