Interim marketeer
Den Bosch

Het Marketingloket in Den Bosch maakt marketing makkelijk.

Nelien van Het Marketingloket aan het werk

Een concreet, persoonlijk & deskundig antwoord op jouw marketingvraag, welkom bij Het Marketingloket!

Interim marketeer 
Den Bosch

Zoek je een groots & meeslepend marketingbureau in Den Bosch? Dan kun je gelijk stoppen met lezen en wegklikken. Want dat is Het Marketingloket niet.

Het Marketingloket staat voor makkelijke marketing op maat. Hier krijg je unieke concepten, adviezen en strategieën opgesteld om jouw marketinguitdaging te tackelen. Geen blablabla, maar wel concrete en doelgerichte plannen in heldere taal. Zodat wij allebei precies weten waar we het over hebben. Wel zo handig toch?

Het adres voor jouw on- en offline marketingstrategie

Ik ben jouw interim marketeer in Den Bosch

Offline verleiden

Inhuur | Interim | Tijdelijk

Een collega langdurig afwezig? Tijdelijk extra bergen werk te verzetten? Een externe marketingprojectleider met ervaring én een frisse blik nodig?

Huur mij in en voeg tijdelijk 20 jaar marketingkennis en -ervaring
(+ Brabantse gezelligheid) toe aan jouw marketingteam!

Offline verleiden

specifieke klus

De klantreis voor jouw organisatie eens goed in kaart brengen? Jouw marketigmix eens afstoffen en opschudden? Of toch echt eens scoren met e-mailmarketing?

Er zijn van die klussen die altijd blijven liggen. Ik ben er om in die klus mijn tanden te zetten. Van onderzoek tot adviesrapport, ik ga ervoor.

Nelien met laptop

"Nelien voelt goed aan waar de essentie van de vraag zit"

“Nelien is echt een favoriete samenwerkingspartner. Zij werkt zelfstandig, ze is proactief en komt met goede ideeën. Ze stelt de goede vragen en kan dan vooruit. En vervolgens ben ik altijd blij met het resultaat. Ze voelt goed aan waar de essentie van de vraag zit en neemt vervolgens werk uit handen. Waarbij ze de afspraken nakomt, dus het ontzorgt enorm. Door haar creatieve blik weet ze tot slot ook te inspireren om een project, site, wat dan ook weer naar een nieuw level te trekken.”

 

Kirsten / Gemeente ‘s-Hertogenbosch
Concern strategie | Citymarketing

"Nelien kijkt verder dan alleen haar opdracht"

“Als je Nelien vraagt voor een project of andere opdracht dan kun je erop vertrouwen dat je vraag goed en vakkundig opgepakt wordt. Ze kijkt verder dan alleen haar opdracht. Ze kan goed luisteren, denkt mee, verplaatst zich snel in de organisatie. Bovenal is ze een heel fijne, lieve collega. Gewoon doen dus :)”
Simone / Servicebureau Kinderopvang Strategisch marketing & communicatie adviseur

"Naast een scherpe pen heeft Nelien ook een scherpe geest en denk ze op een constructieve en prettige manier goed mee"

“Nelien heeft een flinke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en herontwikkeling van de content voor de hernieuwde webshop van Cubiss. Naast een scherpe pen heeft Nelien ook een scherpe geest en denk ze op een constructieve en prettige manier goed mee. Fijn om met Nelien samen te werken en ik raad Nelien dan ook van harte aan voor dergelijke projecten.”
Sander / Cubiss

Bossche opdrachtgevers
die je voor gingen:

Nelien_Koffie

Je krijgt dit

Wanneer je samenwerkt met Nelien

  • Een betrokken & deskundige samenwerkingspartner 100% 100%
  • Bla bla bla & moeilijke woorden 0% 0%
  • Een fikse dosis creativiteit 100% 100%
  • Flexibiliteit 100% 100%

De koffie staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij. Drinken we snel een ‘bekske leut’ in de stad.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag