Marketingkoffie

De koffie zet je zelf, de marketing breng ik mee

online marketing koffie
advies, tips & sparren

Marketingkoffie

Je pakt als ondernemer al zoveel dingen alleen op dat het soms fijn is iemand in te schakelen waarmee je kunt sparren, je ideeën en plannen te toetsen, gewoonweg iemand die met je mee denkt. Boek dan een uur ‘online marketing koffie met Nelien’.

Geen zwaar strategische plannen maken, maar wel een uur vol doelgericht, concreet en haalbaar advies, een berg inspiratie en praktische acties zodat jij, wanneer je de verbinding verbreekt, vol energie en met de juiste kennis, direct aan de slag kunt.

In dit uur sta jij en je bedrijf centraal. Ik deel heel graag mijn 15 jaar aan marketingervaring en -kennis met jou om je te helpen jouw ondernemersdoelen te behalen en jouw dromen en ambities waar te maken.

Hoe werkt dat dan?

Boek je een ‘online marketing koffie’ dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen. Om onze tijd optimaal te benutten, ontvang je van mij vooraf per e-mail enkele vragen. Op basis van jouw antwoorden ga ik mij voorbereiden zodat wij de online koffie maximaal kunnen besteden aan jouw business.

De marketingkoffie (één uur online advies) kost je € 60,- excl. btw. 

Laat je overtuigen door deze koffiedrinkers:

“Tijdens de Marketingkoffie met Nelien heb ik een berg aan advies, nuttige tips en uitleg gekregen. Mijn vragen over het inzetten over social media heb ik kunnen omzetten in een actieplan. Ze heeft me echt geïnspireerd om weer met frisse zin een aantal doelen te bepalen en te gaan halen.
Haar marketingposters zijn hierbij echt een handig hulpmiddel.
Bedankt Nelien, fijn dat ik met vragen nog bij je terecht kan”.

Jacquelien

JacqCupp

“Ik liep vast met de marketing van mijn blog. Tijdens een inspirerende marketingkoffie met Nelien gaf zij mij goede tips waardoor ik nu weer verder kan en door de bomen het bos weer zie!”

Ellen

Pink Things

“En voor de twijfelaars: boek die marketingkoffie maar. Het is de moeite waard. Ik kreeg in begrijpelijke taal en tijdens een gezellige kop koffie uitgebreid en praktisch advies over mijn website. Aanrader!”

Sanna

Tekst & Gebaar

“Een uurtje marketingkoffie bij Nelien staat gelijk aan een bom aan inspiratie en tips! Het was een heel fijn gesprek: snel to the point en super concrete info die precies was afgestemd op datgene waar ik mee zat. Alles wat we bespraken kreeg ik ook mee op (digitaal) papier, waardoor ik er zelf nog diepgaander mee aan de slag kan gaan. Daarbovenop brengt Nelien alles met een aanstekelijk enthousiasme. Een aanrader voor als je het gevoel hebt vast te zitten of als je graag anders om wil gaan met je social media maar je niet weet waar te beginnen!”

Roos

Studio Roos

Binnenkort samen koffie drinken?

Een poster bij je koffie!

Online marketing koffie drinken met Nelien doe je extra voordelig in combinatie met de Maak het jezelf makkelijk marketing poster. Jij vult de poster zelf in en scherpt met mij je antwoorden aan zodat jij, na onze afspraak, een stevige & unieke marketing basis hebt waarop je verder kunt bouwen.

De marketingposter + een kop marketingkoffie
kost je € 78,- excl. btw.

“Ik liep vast met de marketing van mijn blog. Tijdens een inspirerende marketingkoffie met Nelien gaf zij mij goede tips waardoor ik nu weer verder kan en door de bomen het bos weer zie!”

Ellen, Pink Things

De koffie staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag