Marketingkoffie

De koffie zet je zelf. Het marketingadvies breng ik mee.

online marketing koffie

Marketingadvies voor ondernemers

Marketingkoffie

Je pakt als ondernemer al zoveel dingen alleen op dat het soms fijn is iemand in te schakelen waarmee je kunt sparren, je ideeën en plannen te toetsen, gewoonweg iemand die met je mee denkt. Boek dan een uur ‘online marketingkoffie met Nelien’.

Geen zwaar strategische plannen maken, maar wel een uur vol doelgericht, concreet en haalbaar marketingadvies, een berg inspiratie en praktische acties zodat jij, wanneer je de verbinding verbreekt, vol energie en met de juiste kennis, direct aan de slag kunt.

Hoe werkt dat dan zo’n marketingkoffie?
Boek je een ‘online marketingkoffie’ dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen. Om onze tijd optimaal te benutten, ontvang je van mij vooraf per e-mail enkele vragen. Op basis van jouw antwoorden ga ik mij voorbereiden zodat wij de online koffie maximaal kunnen besteden aan jouw business.

De marketingkoffie (één uur online marketingadvies) kost je € 69,00 excl. btw.

Je krijgt daarvoor: 
* Online 1 uur 1-op1 marketingadvies 100% gericht op jouw bedrijf
* De volledige uitwerking van ons gesprek in je mailbox (en vaak meer). Zo kun je altijd nog eens iets teruglezen. Vandaag, morgen of over een half jaar.
* Een plek voor al je marketingvragen. Heb je na ons gesprek nog een vraag; ik help je waar ik kan & probeer ook die vraag zo goed mogelijk voor je te beantwoorden.

Laat je overtuigen door deze koffiedrinkers:

“Tijdens de Marketingkoffie met Nelien heb ik een berg aan advies, nuttige tips en uitleg gekregen. Mijn vragen over het inzetten over social media heb ik kunnen omzetten in een actieplan. Ze heeft me echt geïnspireerd om weer met frisse zin een aantal doelen te bepalen en te gaan halen.
Haar marketingposters zijn hierbij echt een handig hulpmiddel.
Bedankt Nelien, fijn dat ik met vragen nog bij je terecht kan”.

Jacquelien

JacqCupp

“En voor de twijfelaars: boek die marketingkoffie maar. Het is de moeite waard. Ik kreeg in begrijpelijke taal en tijdens een gezellige kop koffie uitgebreid en praktisch advies over mijn website. Aanrader!”

Sanna

Tekst & Gebaar

“Het jaar ben ik goed begonnen met een marketingkoffie. Ik heb een webshop waarmee ik vastliep op het gebied van marketing. Ik volg het marktingloket al een tijdje en ik besloot om een marktingkoffie te boeken bij Nelien. Vanaf het allereerste moment een ontzettend leuk contact met gerichte vragen waardoor Nelien een goed beeld kan vormen van de huidige aanpak. Dit allemaal ter voorbereiding. Tijdens de koffiedate ontzettend geïnspireerd gesproken en ook geraakt om mijn marketing aan te pakken. In een korte tijd heeft Nelien me duidelijk inzicht gegeven in het leggen van een basis en een plan waarmee ik verder kan. En achteraf een heel uitgebreid verslag. Ik keek altijd enorm op tegen marketing, het was zo abstract maar Nelien heeft het laagdrempelig gemaakt en ook echt uitvoerbaar. Ik raad het iedereen aan.”

Nina

Beleef het Us

“Ik liep vast met de marketing van mijn blog. Tijdens een inspirerende marketingkoffie met Nelien gaf zij mij goede tips waardoor ik nu weer verder kan en door de bomen het bos weer zie!”

Ellen

Pink Things

“Een uurtje marketingkoffie bij Nelien staat gelijk aan een bom aan inspiratie en tips! Het was een heel fijn gesprek: snel to the point en super concrete info die precies was afgestemd op datgene waar ik mee zat. Alles wat we bespraken kreeg ik ook mee op (digitaal) papier, waardoor ik er zelf nog diepgaander mee aan de slag kan gaan. Daarbovenop brengt Nelien alles met een aanstekelijk enthousiasme. Een aanrader voor als je het gevoel hebt vast te zitten of als je graag anders om wil gaan met je social media maar je niet weet waar te beginnen!”

Roos

Studio Roos

Binnenkort samen koffie drinken?

Filterkoffie graag, geen suiker of melk. Jij?

Drink je koffie
met Nelien

Hallo, Nelien hier. Trotse eigenaar van het Marketingloket. Elke dag probeer ik – op heel veel manieren – marketing zo makkelijk mogelijk voor je te maken. De kop online marketingkoffie is er daar één van. 

Tijdens de marketingkoffie deel ik heel graag al mijn marketingervaring en -kennis (bijna 20 jaar!) met jou. Ik houd van praktisch, concreet, doelgericht en eerlijk. Ons gesprek is leuk (Brabants gezellig) maar soms misschien ook niet. Want je krijgt mijn eerlijke ongezouten mening omdat ik geloof dat dat je verder brengt.

Ons gezamenlijke doel tijdens jouw marketingkoffie: jouw bedrijf, jouw plannen, jouw marketing naar een volgend level brengen!

Nelien met Keet

Een poster bij je koffie!

Online marketingkoffie drinken met Nelien doe je extra voordelig in combinatie met de Maak het jezelf makkelijk marketingposter. Jij vult de poster zelf in en scherpt met mij je antwoorden aan zodat jij, na onze afspraak, een stevige & unieke marketingbasis hebt waarop je verder kunt bouwen.

Een marketingposter naar keuze + een kop marketingkoffie
kosten je samen € 80,- excl. btw.

Marketingadvies voor ondernemers bij een lekkere kop koffie. Heel veel makkelijker & lekkerder kan ik het écht niet maken. 

De koffie staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag