Ik, als freelance marketeer,
ben je tijdelijke marketing collega

Ja, je leest het goed; ik kan tijdelijk jouw marketing collega zijn.
Als freelance marketeer word ik benaderd voor korte, eenmalige opdrachten, maar ook voor opdrachten waarbij ik langer onderdeel ben van een team. Voor het invullen van bijvoorbeeld een verlof of gewoonweg omdat je wel wat extra handjes en hersens kunt gebruiken binnen het team óf een specifieke opdracht hebt liggen waar je zelf maar niet aan toe komt. Zo heb ik de afgelopen tijd een zwangerschapsverlof mogen invullen als marketeer & storyteller bij Discovered in Den Haag. En vervang ik nu tijdelijk de online marketeer van het Servicebureau Kinderopvang in Tilburg. Maar ben ik ook structureel een aantal uur in de week ingezet om denbosch.nl te ontwikkelen en de contentstroom op gang te brengen.

Freelance marketeer

Als marketeer met meer dan tien jaar marketing- en communicatie ervaring bij commerciële en niet- commerciële organisaties, zowel aan de klant- als bureauzijde, heb ik in heel wat marketingopdrachten mogen uitvoeren. On- en offline en van strategie tot uitvoering. Je kunt mij nu dan ook als freelance marketeer voor allerlei marketing werkzaamheden inhuren.

Snel inwerken

Ik vind het leuk om een aantal maanden in een team mee te draaien en merk dat ik met mijn frisse blik van buitenaf vaak iets extra’s kan brengen. Doordat ik in mijn rol als freelancer regelmatig moet schakelen tussen opdrachten en afwisselend met veel verschillende dingen bezig ben, merk ik dat ik mij snel nieuwe informatie en processen eigen kan maken en dus snel ingewerkt ben binnen team. Handig voor een opdrachtgever wanneer hij of zij tijdelijk iemand nodig heeft.

Frisse blik

Het is voor mij elke dag en in elke opdracht een vanzelfsprekendheid om iets extra’s te brengen. Ik denk graag, ook wanneer ik langer aan een project verbonden ben, verder dan de vraag. Volgens mij is dat ook een meerwaarde wanneer je iemand van buitenaf inschakelt. Een brede en frisse blik en geen ‘we doen het altijd zo, dus nu ook’ maar nieuwe energie, creativiteit en ideeën.

Flexibel inzetbaar

Afhankelijk van de opdrachten in mijn agenda ben ik voor 2 tot 3 vaste dagen in de week inzetbaar op locatie. Eventueel aangevuld of afgewisseld met thuiswerken. Hele dagen, halve dagen. Net zoals het jou het beste uitkomt. Ik ben flexibel en denk graag met je mee om voor ons allebei tot de beste oplossing te komen.

Word ik tijdelijk jouw nieuwe collega?

Dan leg ik, voordat ik begin, onze afspraken graag goed vast in een overeenkomst zodat we allebei weten waar we aan toe zijn. Transparant, inzichtelijk en helder voor ons allebei. Zo werk ik graag.

De koffie
staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag