Marketingposter

Zelf aan de slag met jouw marketing

Doe het lekker zelf!

Makkelijke marketingposter

Om doelen te halen en je bedrijf te laten groeien is het belangrijk om goed te weten wie je bent, wat je doet en hoe jij je onderscheidt van alle anderen. De Maak het jezelf makkelijk poster helpt jou hierin keuzes te maken en een goede marketingbasis te leggen voor jouw zakelijk succes. 

De Maak het jezelf makkelijk marketing poster is een A2 poster met een lees- en invulzijde. Naast de uitleg, vind je op de voorkant instructies, tips en strikvragen om te zorgen dat jij het maximale uit je poster haalt. De invulzijde vul jij van boven tot onder helemaal in, zo creëer jij stap voor stap jouw marketingplan.

€ 18,- excl. btw

100% online

Makkelijke marketingposter online

Met de Maak het jezelf makkelijk marketing poster – online ga je offline aan jouw online marketing werken. Ja, dat kan. En het is nog makkelijk en leuk ook. Deze poster helpt je offline en online met elkaar te verbinden zodat je overal herkenbaar bent en één verhaal vertelt. Doe je dit keer op keer consistent dan vergroot je jouw online zichtbaarheid en volgen groei en succes vanzelf. Daar geloof ik in.

De Maak het jezelf makkelijk marketing poster – online is een A2 poster met een lees- en invulzijde. Naast de uitleg, vind je op de voorkant instructies, tips en strikvragen om te zorgen dat jij het maximale uit je poster haalt. De invulzijde vul jij van boven tot onder helemaal in, zodat je stap voor stap werkt aan jouw online herkenbaarheid en zichtbaarheid.

€ 18,- excl. btw.

Bestel ze extra voordelig allebei!

Werken aan jouw unieke marketingmix, aan de slag met je doelgroep, kernwaarden en unieke boodschap en dat ook direct doorvertalen naar online zodat je direct écht het verschil kunt gaan maken? Dan is de combinatie van beide posters iets voor jou. 

Koop ze nu extra voordelig samen!
32,50 excl. btw

Advies & tips bij je poster

Soms loop je zelf gewoon vast. Zie je door de bomen het bos niet meer. Of denk je het te weten, maar is het toch fijn je idee even te toetsen bij iemand anders. 

Boek dan een marketingkoffie en wij gaan samen een uur online aan de slag. Jij stelt je marketingvraag, ik geef jou het antwoord. 

De koffie staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag